donderdag 14 februari 2008

Geplande activiteiten

In verband met de komende tentamen periode zal voorlopig niet op grote schaal activiteiten worden georganiseerd door WB. Er zijn wel reeds plannen gemaakt om gelijk na de tentamen periode te beginnen met deze.
Om jullie reeds op de hoogte te stellen kan alvast worden meegedeeld dat in april een richting vergadering op komst is. Deze wordt bijgewoond door de heren A. Baasaron en J. Kapeteijn respectievelijk richtingscoördinator en vice richtingscoördinator. In deze vergadering krijg je als student de kans om je zegje te doen. Het kan iets zijn dat je dwars zit, een idee of iets dat je als heel positief heb ervaren. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.
Voor mei staat bedrijfsbezoeken op schema. Er is reeds een lijst in circulatie op welke je kunt opnemen welke bedrijven je graag zou willen bezoeken.

Ten aanzien van de officiële rooster kan worden gezegd dat deze op deze site wordt geplaatst zo gauw deze bekend is. De verwachting is dat deze in de loop van maandag 18 februari zal worden geplaatst.

Succes met de komende tentamen periode.

Geen opmerkingen: